PRESS INVITE | Exclusive launch Café Marula: dé after dinner drink van het najaar!

Een overheerlijke combinatie van het cafeïnerijke zwarte goud met de vrucht van de Afrikaanse olifantenboom

Op maandag 5 november presenteren Marula en Jet Import met veel trots hun nieuwste creatie, Café Marula Liqueur. Een heerlijke koffielikeur perfect als after dinner, puur, on the rocks or shaken not stirred. 

Café Marula 'en Plein Publiek'

In het vernieuwde Plein Publiek aan de D’Herbouvillekaai ben je welkom vanaf 18u om te proeven van deze nieuwe unieke smaak alsook volop te genieten van de heerlijke Marula gins. Een professionele bartender (neen, niet Tom Cruise) shaked zelfs speciaal voor jou een Espresso Marula, dé Marula signature cocktail.

Direct trade koffiebonen uit Kenia

Voor die lekkere koffiesmaak werkt Marula samen met koffiebranderij OR Coffee. Deze roasters halen hun koffiebonen rechtstreeks bij de bron. Een (h)eerlijke zaak want het geld komt dan ook volledig tot bij de hardwerkende Afrikaanse boeren. Voor Café Marula koos OR Coffee een speciale Keniaanse koffieboon uit waar zij op het event meer over zullen vertellen. 

Food & drinks, a perfect match

Natuurlijk is een drankje niets zonder een stevige hap. Kevin en Nick van Zouterover, winnaars van Grillmasters 2018, serveren verschillende op de BBQ bereide gerechten om je vingers van af te likken. Een tip: deze houtgerookte aroma’s passen trouwens uitstekend bij een glaasje Marula gin & tonic.

Hoe Marula tot stand kwam

Marula oprichter Thomas Wuyts zal op het event aanwezig zijn met enkele medewerkers om jou persoonlijk het Marula verhaal te vertellen. Nieuwsgierig? Laat deze woorden dan alvast tot je verbeelding spreken: een ervaren rot in de gin business, olifanten gek op en dronken van de Marula vrucht, smaakvolle botanicals en veel distillaties.

Aanmelden

Zin om in de huid te kruipen van een olifant en te proeven van de verboden Marula vrucht van Afrika? Kom dan naar de exclusieve launch van Café Marula op 5 november vanaf 18u in Plein Publiek Antwerpen, D'Herbouvillekaai 19. 

Registreer hier

Registreer hier

 

Wil je alvast meer informatie en beeldmateriaal van Marula, heb je een speciaal verzoek voor een leuk interview of een reportage? Laat het ons weten. We helpen je graag! 

 

Hopelijk tot snel!

Cheers, 

Rein 

 

Rein Aalbers

PR Account Manager, Global Image PR

Thomas Wuyts

Oprichter, Marula Gin | Café Marula

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Marula

Marula Gin is opgericht door Thomas Wuyts, Antwerpenaar en ginliefhebber. Geïnspireerd door het fenomeen van dronken olifanten, besloot Thomas om unieke gedestilleerde dranken te ontwikkelen op basis van de Marulavrucht. Met een aantal zeldzame ingrediënten zoals koriander, lavendel, oranjebloesem en uiteraard Marula. Marula is de verboden vrucht van de olifantenboom. De Marula vruchten groeien aan de marula boom of olifantenboom die zo wordt genoemd omdat de olifanten deze vruchten graag eten. De marula vruchten beginnen te gisten in de maag waardoor de olifanten er dronken van worden.

Na de succesvolle lancering van Marula Gin en Marula Pomegranate Gin is er nu ook een unieke koffielikeur geintroduceerd, Café Marula. 

Contact

Liersesteenweg 199 2520 Ranst

+31 (0) 492 72 33 03

[email protected]

www.marulagin.be